Dviganje vašega montažnega postopka na naslednjo raven

Dviganje vašega montažnega postopka na naslednjo raven


Pri družbi Desoutter potekajo vznemirljive spremembe, s katerimi bomo pametno montažo ponesli na naslednjo raven. Sedaj lahko razkrijemo, da bo preizkušena rešitev za pozicioniranje Nexonar vključena v ekosistem Desoutter.

Ta zmagovalna kombinacija bo našim strankam po vsem svetu omogočila, da izkoristijo neprimerljivo natančnost in sledljivost pri precizni montaži. Poleg tega bo rešitev zagotovila pomembne izboljšave pri vodenju procesov, ki bodo povečale produktivnost, kakovost in varnost.

Nexonar je najnaprednejša tehnologija na tem področju, ki je trenutno na voljo. Splošno priznana je kot edina zanesljiva rešitev za industrijska opravila visoke natančnosti, ki lahko postavi kateri koli sredstvo znotraj 1 mm v realnem času in z nično latenco. Ta rešitev za zajem gibanja v živo je idealna za visoko zahtevne industrije, kot sta avtomobilska in letalska, kjer je optimalna natančnost bistvenega pomena in kjer ni prostora za napake. Primeri vključujejo zategovanje, vrtanje in postopke pobiranja in nameščanja za akumulatorske sklope električnih vozil ali za notranje in zunanjetrupe letal.

Odkrijte rešitev

 

Rešitev Nexonar uporablja infrardečo aktivno tehnologijo označevanja in lastno programsko opremo za nadziranje natančnih položajev in usmeritev predmetov na tekočem traku. Infrardeče aktivne oznake je mogoče enostavno pritrditi na sestavne dele, orodja in delovno opremo upravljavcev, kot so rokavice ali zapestnice. Te senzorje nadzira ena ali več infrardečih kamer, ki so nameščene na tekočem traku. Programska oprema Nexonar vodi zaporedje postopkov in pri tem upravljavcem omogoča, da se pravilno odločijo in odpravijo vse možnosti napake, zato da lahko vsako nalogo opravijo učinkovito in z optimalno kakovostjo. Poleg tega med montažo registrira položaj vsakega dela, zato da zagotovi popolno sledljivost.

Družba Desoutter gradi na trdnem odnosu z družbo Nexonar, saj z njo sodeluje že od leta 2017. S popolno integracijo rešitve Nexonar v vzpostavljeni ekosistem Desoutter bo tekoče trakove enostavno uporabljati in nanje preprosto polagati. Naše stranke bodo imele korist od združenega strokovnega znanja obeh družb, zlasti v rešitvah na ključ, kot so nadzor procesov, navodila za upravljavce in vmesnik programske opreme, in od izboljšanih globalnih storitev ter odzivnosti na potrebe trga.

S skupnimi močmi bomo svojim strankam pomagali narediti korak naprej pri pametni montaži in povečati produktivnost, kakovost in varnost. 

Želite več podrobnosti ali ponudbo?

Našim strokovnjakom, ki delujejo na vašem območju, lahko zastavite vprašanje ali jih prosite za ponudbo!

Postavite vprašanje Prejmite ponudbo Zahtevajte predstavitev
Cart

Vaš nakupovalni voziček

Izdelek je odstranjen. Razveljavi