IZKUSITE prihodnost Industrije 4.0

IZKUSITE prihodnost Industrije 4.0


Industrijsko okolje se hitro spreminja, četrta industrijska revolucija pa vsem svojim udeležencem prinaša številne IZZIVE.

Vsaka od naših strank ima svoje potrebe ali izzive. V družbi Desoutter zagotavljamo REŠITVE v okviru našega ekosistema, ki zajema kakovost in zmogljivost (Povezane rešitve), agilno in varno proizvodnjo (Avtomatizacija in prilagajanje) s polno sledljivostjo procesa (Nadzor procesov) in optimizacijo procesov v živo (Podatkovne rešitve). Z našimi inovacijami in izkušnjami strankam pomagamo povečati fleksibilnost, čas brez izpadov in produktivnost na vsakem koraku.

 

QShieldPicture_Desoutter

 

V enem prostoru imamo povezane rešitve, montažo in kakovostna pametna orodja ki jih uporablja CONNECT – pametno industrijsko vozlišče, sistem za določanje položaja NEXONAR, ki je ključnega pomena za zagotavljanje brezhibne proizvodnje, sistem za nadzor procesov PIVOTWARE, ki upravlja celoten potek brez potrebe po PLC-inženirjih, ter seveda rešitve na podlagi podatkov, kjer se podatki s sistemom DEMETER spremenijo v dragocene informacije.

 

Obiščite nas v Bratislavi na Slovaškem in DOŽIVITE prihodnost industrije z družbo Desoutter Eastern Europe.

 

Rezervirajte obisk v središču Desoutter 4.0 Experience Center

Cart

Vaš nakupovalni voziček

Izdelek je odstranjen. Razveljavi