Novi ergonomični akumulatorski vijačnik za matice: EABS

Novi ergonomični akumulatorski vijačnik za matice: EABS


EABS je naš novi akumulatorski vijačnik za matice z ergonomsko zasnovo za enoročno upravljanje.

Potrebujete dodatno pomoč za večjo produktivnost? Pri sestavljanju je le malo stvari bolj frustrirajočih kot premikanje električnega orodja v tesnem prostoru – zlasti, ko mora biti ena roka prosta, da se podprete ali da odmaknete druge sestavne dele.

V avtomobilski ter letalski in vesoljski industriji se vedno najdejo pritrdilni elementi in spoji, ki so težko dostopni. Na primer pri končni montaži avtomobilov so ti težko dostopni deli vsakodnevni proizvodni izziv.

Zato je Desoutter razvil priljubljeni in zanesljivi vijačnik za matice EABC za ravno take okoliščine, vendar je kmalu postalo jasno, da naše stranke potrebujejo kompaktnejše in zmogljivejše orodje, ki bo lahko zagotovilo zahtevano dostopnost in prilagodljivost. Desoutter vedno pomaga strankam - a tokrat smo verjetno prekosili tudi svoja pričakovanja!

New ergonomic battery-powered nutrunner: the EABS

EABS je naš novi akumulatorski vijačnik za matice z ergonomsko zasnovo za enoročno upravljanje. Ker je dolg samo 30 cm, EABS odpravlja prostorske omejitve in tako poveča vašo storilnost in delavcem olajša delo.

Od 20 do 35 % bolj kompakten od podobnih izdelkov na trgu in s težo samo 1 kg ponuja 360º vidljivost, EABS omogoča hitrejše in lažje zategovanje pritrdilnih elementov z zateznim navorom do 24 Nm v omejenih prostorih. Poleg tega vam zdaj ni treba več izbirati med ergonomijo delovnega mesta in produktivnostjo! Osnovni modeli EABS lahko z uporabo lažjega akumulatorja (18 V) delujejo pri 1000 vrt./min. Menimo, da je to brezžično orodje, ki ponuja najboljše razmerje med ergonomijo in produktivnostjo do zdaj ter vam prihrani iskanje kompromisov.

New ergonomic battery-powered nutrunner: the EABS

EABS lahko deluje kot del brezžičnega omrežja, kar še poveča produktivnost.
Za še večjo prilagodljivost omogoča preprosto uravnoteženje in združevanje s pametnim središčem Desoutter CONNECT za področja uporabe, ki zahtevajo popolno sledljivost. Naš postopek seznanjanja je brezstičen in traja manj kot 10 sekund.

Zasnovan je za odpravljanje napak v programiranju, kot je napačna določitev naslova IP, kar lahko privede do večurne nenačrtovane prekinitve proizvodnje, da se težave z omrežjem ne razrešijo. Če povzamemo, EABS predstavlja resničen napredek pri zasnovi brezžičnih orodij, kar pomeni, da lahko izboljšate svojo produktivnost z eno roko.

Ker imate zdaj eno roko prosto – lahko dobimo petko?

Želite več podrobnosti ali ponudbo?

Našim strokovnjakom, ki delujejo na vašem območju, lahko zastavite vprašanje ali jih prosite za ponudbo!

Zastavite vprašanje Pridobite ponudbo Zahtevajte predstavitev
Cart

Vaš nakupovalni voziček

Izdelek je odstranjen. Razveljavi