Novo polavtomatsko električno orodje za vrtanje: éVo Light

Novo polavtomatsko električno orodje za vrtanje: éVo Light


Ker je zasnovan za enoročno upravljanje, éVo Light pomaga zmanjšati utrujenost delavcev ter ohranja natančnost med vrtanjem.

Ste zaradi naprednih tehnologij zmedeni? Najnovejši telefoni s sistemom android imajo toliko novih funkcij, da niste več prepričani, kako opraviti preprost klic, skrivnostni gumb na daljinskem upravljalniku TV-ja, ki nima nobene očitne uporabne funkcije; kopalniška tehtnica, ki ve več o vašem vnosu kalorij kot vi sami!

Ustvariti tehnologijo, ki se bo sposobna odzvati na vsako možno okoliščino, je zelo mamljivo, vendar mora tehnologija ustrezati svojemu namenu. To je za podjetje Desoutter ključno načelo pri zasnovi novih montažnih orodij. Katere funkcije bodo res povečale produktivnost in zmogljivost? Kako lahko delavcu zagotovimo podporo za učinkovito in varno delo?

New semi-automatic electric tool for drilling applications: the éVo Light

Vzemimo za primer delovno nalogo vrtanja. Pri nekaterih področjih uporabe obstaja veliko različic in velikosti lukenj ter veliko različnih vrst materialov, ki jih je treba izvrtati. To zahteva modularen pristop pri zasnovi montažnega orodja, da se zagotovi hitra in preprosta zamenjava sestavnih delov, kot je motor, s čimer se čas zaustavitve zmanjša na minimum. Modularno orodje éVo podjetja Desoutter, ki je del naše linije izdelkov SETITEC, združuje tako raven modularnosti s popolnim nadzorom nad parametri vrtanja in spremljanjem vrtanja v realnem času s samodejnim zaznavanjem izhodnih točk.

Pri drugih postopkih vrtanja, kot so orbitalni spoji, je glavni cilj ponovljivost: natančna in učinkovita izdelava lukenj enake velikosti v enakem materialu. Uporaba modularnega orodja tukaj ne prinaša veliko prednosti. V tem primeru je treba uporabiti orodje, ki je posebej prilagojeno za ponavljajoče se vrtanje, s čimer se zmanjša utrujenost delavca ter hkrati zagotovi doslednost in ponovljivost. Potrebujete orodje éVo Light – ki ga zagotavlja podjetje Desoutter.

New semi-automatic electric tool for drilling applications: the éVo Light

V juniju bomo v liniji SETITEC predstavili nova polsamodejna električna orodja. Orodje éVo Light ima enodelno fiksno glavo, ki zagotavlja stabilnost in doslednost pri ponavljajočih se vrtanjih. Ker je zasnovano za enoročno upravljanje, ima vgrajen element za uravnoteženje pri vodoravnem ali navpičnem vrtanju, kar pomaga zmanjšati utrujenost delavca in ohranja natančnost. Motorji z neodvisnim napajanjem in neodvisno hitrostjo zagotavljajo doslednost in zanesljivost, kar omogoča orodju, da zagotovi zatezni navor do 2 Nm.

Ko bo izdelek čez nekaj tednov predstavljen, boste izvedeli več podrobnosti.

Želite več podrobnosti ali ponudbo?

Našim strokovnjakom, ki delujejo na vašem območju, lahko zastavite vprašanje ali jih prosite za ponudbo!

Zastavite vprašanje Pridobite ponudbo Zahtevajte predstavitev
Cart

Vaš nakupovalni voziček

Izdelek je odstranjen. Razveljavi