Virtualna izkušnja Desoutter 4.0

Pospešite svoj prehod v svetlo prihodnost

Ali vaša proizvodnja deluje skladno z zmogljivostmi in je dovolj prilagodljiva? So vaši operaterji dobro izurjeni in vsi vaši procesi dobro nadzorovani? Ali načrtujete avtomatizacijo proizvodnega obrata? Je vaša proizvodna programska oprema posodobljena? Dovolite nam, da vam pomagamo najti prave odgovore!

Če ste se odločili preobraziti svoje podjetje ali le eno sestavljalno postajo v smeri industrije 4.0, ste na pravem naslovu. Družba Desoutter ponuja dolgoročno sodelovanje, ki temelji na naši tradiciji, inovativnosti in lokalni podpori po vsem svetu.

Ime mi je Branislav Štefanatný in z veseljem vas


POZDRAVLJAM V NAŠEM NOVEM »NAVIDEZNEM PRODAJNEM SALONU«

V zadnjih 15 letih sem opazil veliko sprememb v različnih industrijskih panogah. Skozi zgodovino razvoja orodja za sestavljanje smo pomagali številnim strankam pri preobrazbi – od pnevmatskih do električnih izvijačev – in pri tem so kot dodano vrednost vsi pridobili tudi bolj okolju prijazno orodje.

V zadnjih letih smo pri razvoju sledili trendom v industriji ter začeli proizvajati in promovirati napredne krmilnike z razširjenimi funkcijami za upravljanje orodja za privijanje. Ob predstavitvi krmilnika TWINCVI, ki je kot prvi na trgu omogočal upravljanje dveh orodij za privijanje hkrati, smo bili vsi navdušeni. Temu izjemnemu dosežku pa so sledile še novejše različice, vse do programa CVI3. Malo kasneje smo predstavili tudi prvo patentirano električno impulzno orodje – ePULSE. Vendar pa to sploh še ni bil pravi »preskok«. Ta je prišel z orodjem CONNECT, obsežnim programom akumulatorskega orodja, vključno z izdelkom leta 2019 – EABS, enoročnim vijačnikom za matice.

Danes se na trgu hitro pojavljajo novi izdelki. Rešitve postajajo vse bolj zapletene in osredotočene na specifične namene. Zato smo se odločili, da vam celotno ponudbo novih izdelkov ponudimo bolj celovito in pregledno, na enem mestu. Med številnimi izdelki in storitvami, ki jih ponujamo, so tudi nadzor proizvodnih procesov na daljavo, programska podpora na daljavo in različne analize podatkov.
Kakšna razlika v primerjavi s situacijo pred 15 leti! Se vam ne zdi? Vendar pa smo se najprej morali naučiti drugače razmišljati in se prilagoditi. Vabimo vas, da se nam pridružite in si DESOUTTER 4.0 ogledate na lastne oči.

  • Spoznajte SOBE, posvečene nosilnim stebrom naše strategije Desoutter 4.0.
  • V posameznih sobah boste našli najnovejše REŠITVE, ki so bile razvite za podaljšanje časa delovanja brez zaustavitev ter za večjo prilagodljivost in učinkovitost.
  • Lahko pa izberete glavni filter na vrhu posameznih strani in si ogledate naš NAVDIH.

Radi bi vam pomagali čim hitreje izvesti preobrazbo. Ta je neizogibna. Neizogibna pa je tudi svetla prihodnost!

Izberite, v katero od petih sob želite vstopiti, ali pa uporabite zgornji meni

Soba 1

POVEZANE REŠITVE

Že zelo dolgo smo specialisti za montažne rešitve. Pravzaprav že več kot 100 let – našo pot lahko preverite tukaj. S predstavitvijo koncepta Connect smo povsem spremenili igro. CONNECT – pametno industrijsko vozlišče je prva resnična platforma 4.0 na trgu. Upravlja vse elemente, ukrepe in podatke, povezane z vašimi aktivnostmi na montažni liniji. Tako imate eno priključno točko za do 20 zateznih enot. Z edinstvenim UPRAVLJANJEM FUNKCIJ je ekosistem Connect pripravljen na prihodnje izzive. Z vedno več izdelki Connecties se vse vrti okrog koncepta Connect.

Odkrijmo ga skupaj.

Preuči Povezane rešitve
Soba 2

AVTOMATIZACIJA IN PRILAGAJANJE

V podjetju Desoutter posebne rešitve, ki smo jih že ponudili nekje po svetu, delimo z lokalno ekipo, lokalnimi dobavitelji in z vami, tako da jih lahko prilagodimo vašim pričakovanjem. Imamo dolgoletne izkušnje, s katerimi izboljšujemo vašo učinkovitost s PODAJALNKI ZA VIJAKE IN MATICE, številne prilagojene rešitve pa smo že ponudili našim strankam. Navidezno pozicioniranje NEXONAR je eden izmed mnogih projektov, ki smo jih lahko izvedli, ker smo pozorno poslušali potrebe strank. Ali imate težave z dokončanjem zategovanja zaradi težko dostopnega mesta uporabe? Spremenili smo naše standardno zatezno orodje in dodali nastavek GFA, ki ustreza vaši uporabi. Rešeno.

Sposobni smo se prilagoditi. Kaj pa vi?

Preuči Avtomatizacija in prilagajanje
Soba 3

NADZOR PROCESOV

PIVOTWARE je preizkušen sistem za nadzor procesov, ki ga desetine strank uporabljajo po vsem svetu, kar jim daje popolno svobodo in prilagodljivost pri nadzoru njihovih procesov. Ta rešitev se lahko uporablja za montažo, nadzor kakovosti ali za vrtanje. S PIVOTWARE lahko pomagamo vsem strankam iz katerekoli panoge, da pospešijo spremembe in izboljšajo NADZOR PROCESA – SMERNICE ZA DELO – SLEDLJIVOST v svoji proizvodnji.

Prilagodljiva namestitev brez potrebe po poznavanju PLC-jev, strog nadzor nad procesom in edinstveno UPRAVLJANJE FUNKCIJ so le del dodane vrednosti za vas.

Preuči Nadzor procesov
Soba 4

STORITVE DESOUTTER

Podjetje Desoutter ponuja celotno paleto storitvenih rešitev za podporo vseh vrst proizvodnih obratov. Vse storitve so povezane s sistemom DESOUTTER TOOLS in NADZOROM PROCESOV PIVOTWARE, pa tudi z drugimi. Prizadevamo si tudi za povezavo z IT-infrastrukturo strank in zbiranje podatkov iz naprav drugih proizvajalcev. Desoutter seveda ponuja celovit sistem Andon in mehanizem za elektronski prikaz in analizo vaše skupne učinkovitosti opreme in ključnih indikatorjev uspešnosti ne glede na to, kje ste. Podjetje Desoutter podpira vse storitvene izdelke s podporo na lokaciji in prek spleta.

Storitve Desoutter so temelj, ki podpira našo in vašo preobrazbo v INDUSTRIJO 4.0.

Preuči Storitve Desoutter
Novo Podatkovne rešitve
Soba 5

PODATKOVNE REŠITVE

Želite napovedati situacijo, še preden pride do okvare?
Želite prejeti priporočila za nastavitev, ko je ugotovljeno odstopanje?
Želite avtomatizirali dejavnosti, ki zahtevajo veliko časa?
Kaj pa prejemanje pametnih opozoril v živo glede stvari, ki so za vas pomembne?
Če ste na katero koli od zgornjih vprašanj odgovorili z Da, bodo naše PODATKOVNE REŠITVE kot nalašč za vaše potrebe.

Oddaljene so le en klik.

Preuči Podatkovne rešitve

Stik z nami

Neposreden stik z družbo Desoutter Industrial Tools

Vprašajte nas

Pridobite ponudbo

Zahtevaj predstavitev

Poiščite nas

PODROBNEJE SPOZNAJTE INDUSTRIJO 4.0
Cart

Vaš nakupovalni voziček

Izdelek je odstranjen. Razveljavi