S ponosom vam predstavljamo naš nov izdelek - Industrial Smart Hub,  Poimenovan: CONNECT rešitev Desoutter 4.0.

S ponosom vam predstavljamo naš nov izdelek - Industrial Smart Hub, Poimenovan: CONNECT rešitev Desoutter 4.0.


CONNECT je platforma, ki upravlja vse elemente, opravila in podatke v zvezi z aktivnostmi vaše proizvodne linije z namenom pospeševanja vaše preobrazbe prek povečanja vaše prilagodljivosti, podaljšanja vašega obratovalnega časa ter povečanja produktivnosti.

Naprava CONNECT zagotavlja rešitev za več orodij hkrati: v napravi CONNECT morate samo aktivirati zatezno enoto posameznega orodja. Zatezna enota je ekosistem enega brezžičnega orodja ter vseh elementov, opravil in podatkov v zvezi z njim.

 

Izbirate lahko med dvema različicama naprave CONNECT:

CONNECT X CONNECT W Desoutter Industry 4.0

CONNECT-W, ki ima vgrajeno brezžično dostopno točko in lahko aktivira do 10 zateznih enot, kar pomeni, da je lahko priključenih in v uporabi do 10 brezžičnih orodij.

CONNECT-X, ki potrebuje zunanjo brezžično dostopno točko in lahko aktivira do 20 zateznih enot, kar pomeni, da je lahko priključenih in v uporabi do 20 brezžičnih orodij.

Dogovorite se za predstavitev!

Poleg tega naprava CONNECT ponuja enotočkovno povezavo za komunikacijo med tovarniškim omrežjem in največ 20 brezžičnimi orodji, kar znižuje stroške lastništva in poenostavlja namestitve za lažje vzpostavljanje ravnovesja linije.

Celotna družina orodij Desoutter Wi-Fi je združljiva z izdelki Industrial Smart Hub ter tudi z vsemi novimi orodji v razvoju.

Poleg tega pripomočki za preverjanje in odpravljanje napak, vključno s signalnimi lučmi, pladnji, upravljalnimi tipkami ter oddaljenimi uporabniškimi vmesniki, pripomorejo k zagotavljanju 100-odstotne zanesljivosti pri nadzoru postopka.

Desoutter CONNECT Industry 4.0

Boost Your Productivity Desoutter CONNECT Industry 4.0

S prostornino zgolj ene galone je naprava CONNECT kompaktna in zmogljiva rešitev,ki jo lahko preprosto namestite kamor koli v željeni tovarni. Napravo CONNECT lahko namestite na delovno postajo, na konec proizvodne linije, na mizo vodje procesa ali celo v strežniško sobo.

S tem pristopom Industrial Smart Hubbo vaša proizvodna linija brez povezovalnih kablov, na vaši delovni postaji pa bo na voljo več prostora. Če so vse naprave CONNECT v istem prostoru, ni treba hoditi ob liniji ter preverjati posameznih postaj. Dovolj je obisk prostora z napravo CONNECT, kjer se osredotočite zgolj na stvar, ki jo morate opraviti. S tem boste povečali svojo produktivnost!

Oddaljeni vmesnik HMI Desoutter SIGHT vam bo zagotovil povratne informacije iz delovne postaje, ki jih lahko podrobno prilagodite za vsak zaslon posamezne delovne postaje.
Brezžična orodja lahko preprosto premikate za vzdrževanje ali izboljševanje stopnje kakovosti in produktivnosti vaše proizvodne linije. Premikanje naprave lahko služi umerjanju, vzdrževanju ali dodelitvi drugi delovni postaji.

Optimizacija procesa za dvig vaše produktivnosti prav tako zahteva prilagodljivost pri vzpostavljanju ravnovesja linije in preprosto prestavljanje orodij. S preprostim seznanjanjem RFID, se brezžična orodja Desoutter povežejo s katero koli napravo CONNECT in so pripravljena za hitro in učinkovito delo!

Nova brezžična orodja lahko kadarkoli dodajate, ne da bi s tem motili delovanje drugih orodij, ki so že na liniji.

Dogovorite se za predstavitev!

Dandanes stvari potekajo hitro, zato se moramo nenehno prilagajati, predvsem zaradi lažjega soočanja z novimi izzivi. Tudi industrijske naprave sledijo temu trendu, zato podjetje Desoutter zasnovo svojih proizvodov ustrezno načrtuje. Iz tega razloga smo uvedli funkcijo upravljanjanapravo CONNECT, ki vam omogoča večjo prilagodljivost!

S funkcijo upravljanjalahko natančno prilagodite zatezne enote v skladu z zahtevami posamezne delovne postaje. To pomeni, da lahko aktivirate in določite katerokoli funkcijo na točno določeni, zatezni enoti.

Če katera od funkcij ni več uporabna na določeni zatezni enoti, jo lahko zahvaljujoč naši preprosti funkciji vzpostavljanja ravnovesja čez nekaj časa zelo hitro in preprosto dodelite drugi zatezni enoti ali drugi napravi CONNECT.

Funkcija upravljanja je nadgradljiva rešitev, ki vam omogoča nadgradnjo vaših delovnih postaj kadarkoli to želite. Če funkcija Desoutter popolnoma ustreza vašim novim zahtevam, jo morate samo še aktivirati in že jo lahko uporabljate!

Feature Management Desoutter CONNECT Industry 4.0

 

Naprava CONNECT ali Industrial Smart Hub je naprava, ki je razvita in oblikovana za močno podporo in pospeševanje Vaše preobrazbe v industrijsko tovarno različice 4.0. Z izbiro naprave CONNECT za Vašo proizvodno linijo si boste zagotovili večjo prilagodljivost, daljšo obratovalno dobo ter dvig produktivnosti.

Dogovorite se za predstavitev!

Cart

Vaš nakupovalni voziček

Izdelek je odstranjen. Razveljavi