Podjetje IAC Halewood pospešuje svojo preobrazbo po načelih Industrije 4.0 z uvedbo naprednega procesnega nadzora PivotWare!

Podjetje IAC Halewood pospešuje svojo preobrazbo po načelih Industrije 4.0 z uvedbo naprednega procesnega nadzora PivotWare!


Podjetje IAC Halewood je v sodelovanju z družbo Desoutter uvedlo rešitev Desoutter 4.0, napredni procesni nadzor PivotWare. Oglejte si, kako so s programsko opremo PivotWare pospešili prehod na delovanje po načelih Industrije 4.0 ter v pametno tovarno avtomobilskih delov za prilagodljivo prihodnost.
 

Podjetje International Automotive Components (IAC), vodilni globalni dobavitelj sestavnih delov za avtomobilsko industrijo in delov iz lahkih materialov, je uvedlo rešitev Desoutter 4.0 in aplikacije Smart Factory v svojem obratu v Halewoodu, v Združenem kraljestvu, da bi svojim strankam lahko ponudili večjo prilagodljivost in učinkovitejšo proizvodnjo notranje opreme visoke kakovosti. Med novostmi, ki so jih uvedli v obratu IAC Halewood, so industrijski internet stvari (IoT), pametna logistika, integracije med podjetji, uporaba sprotnih podatkov o kapacitetah in sodelujoči roboti (koboti).

V družbi Desoutter si prizadevamo načela Industrije 4.0 pretopiti v izdelke in storitve, ki bodo našim strankam in partnerjem prinesli največjo korist. Od redkejših zaustavitev do bolj prilagodljivih proizvodnih procesov z nižjimi stroški – Industrija 4.0 lahko popolnoma preobrazi način delovanja proizvodnih podjetij.

Podjetje IAC Halewood je v sodelovanju z družbo Desoutter uvedlo rešitev Desoutter 4.0, napredni procesni nadzor PivotWare, s katero bodo izboljšali učinkovitost, zmanjšali število zaustavitev in zagotovili večjo prilagodljivost pri proizvodnji visokokakovostne notranje opreme za avtomobile.

Z naprednim procesnim nadzorom PivotWare družba Desoutter utira pot v digitalizirano prihodnost sestavljalnih linij. Navdušeni smo nad učinkovitostjo funkcije delovne pomoči, ki resnično povečuje učinkovitost proizvodnih procesov in bistveno skrajša trajanje zaustavitev. Desoutter 4.0 z uporabo digitalizacije, pametnega orodja in programskih rešitev dokazuje, da zapletenost in veliko število različic nista oviri za zagotavljanje ekonomičnosti sestavljalnih linij.

Oglejte si, kako lahko rešitev Desoutter 4.0 pospeši vašo preobrazbo v Industrijo 4.0!  Kliknite tukaj za dostop do naše Bele knjige, ki utemeljuje našo preobrazbo in pojasnjuje, kako lahko družba Desoutter in njeni partnerji s sodelovanjem ustvarijo pametne tovarne prihodnosti.

Reviji Assembly Magazine se zahvaljujemo za objavo članka »IAC sestavlja pametno tovarno za prilagodljivo prihodnost v avtomobilski industriji«. Če želite prebrati cel članek, kliknite tukaj.

Cart

Your basket

Item removed. Undo