Novi splošni katalog podjetja Desoutter s posebnimi orodji in rešitvami za področje industrije 4.0.

Novi splošni katalog podjetja Desoutter s posebnimi orodji in rešitvami za področje industrije 4.0.


Z veseljem vam predstavljamo novi splošni katalog, ki je trenutno na voljo v angleškem, francoskem, nemškem, italijanskem in španskem jeziku.
V njem boste našli naša najnovejša orodja in rešitve za področje industrije 4.0 in popolnoma novi način odčitavanja "iz fizičnega v digitalni" svet, ki vam bo s pomočjo tehnologije razširjene resničnosti olajšal delo z izdelki Desoutter!

Prenesite novi splošni katalog!

CONNECT, naše pametno središče za industrijo

CONNECT je platforma za upravljanje vseh elementov, dejanj in podatkov, povezanih z delom na montažni liniji, ki bo pospešila vašo preobrazbo, saj bo izboljšala vašo prilagodljivost, zagotovila daljše delovanje brez zaustavitev in povečala produktivnost .
Je ponudnik rešitev za večnamenska orodja: za vsako orodje morate v platformi CONNECT samo aktivirati enoto za privijanje. Enota za privijanje je ekosistem, ki je sestavljen iz enega brezžičnega orodja in vseh elementov, dejanj ter podatkov, ki so z njim povezani.

B-FLEX QRX, napredno večnamensko orodje

B-Flex QRX je novo avtonomno akumulatorsko orodje, ki omogoča, da:

  • Povečate svojo produktivnost s spreminjanjem navora v realnem času glede na izbrani nastavek ali dodatno opremo s pomočjo tehnologije RFID. Brez napak!
  • Izboljšajte prilagodljivost z možnostjo uporabe istega orodja za več različnih namenov in z uporabo do 6 različnih navorov.

Nov razdelek "Digitalna izkušnja"

Spoznajte različno programsko opremo za digitalno izkušnjo, ki omogoča pravilno nastavitev orodij, izboljšanje meritve, zbiranje podatke v živo za izdelavo poročil in za namene sledljivosti te nadzor procesov s platformo Pivotware.

Nov razdelek "Rešitve za pametno tovarno v letalski in vesoljski industriji"

"Letalska in vesoljska industrija je čudovita in izjemno zahtevna industrija, ki je pogosto sinonim za visoko usposobljeno osebje in najnovejše tehnologije. Ker pa so za to proizvodnjo značilne relativno majhne količine, dolgi cikli, velike komponente in izjemna spremenljivost proizvodnih procesov, ta industrija ponuja specifične izzive, ko gre za razširjanje pametnih orodij in rešitev.
Ker se količina ljudi, ki potujejo še naprej povečuje, morajo vsi proizvajalci originalne opreme povečati svojo skupno učinkovitost procesov, omejiti stroške za zagotavljanje kakovosti in trajanje ciklov ter izločiti človeške dejavnike kot vire napak. Z uporabo inteligentne programske opreme in digitalnim omrežjem lahko montažna orodja zdaj na to pomembno vplivajo. Omogočajo veliko večjo prilagodljivost in popolno povezljivost med orodji ter s sistemi za proizvodnjo in nadzor kakovosti proizvajalca."
- Kratek izvleček iz bele knjige Desoutter za industrijo 4.0

Ker smo vodilni proizvajalec naprednih rešitev za vrtanje na trgu za področje letalske in vesoljske industrije, naši strokovnjaki vsak dan sodelujejo z najbolj zahtevnimi strankami, da tako zagotovijo najvišjo raven kakovosti, produktivnosti in varnosti, ki jo zahteva letalski in vesoljski trg. Polsamodejna orodja SETITEC vsak dan izvrtajo na tisoče lukenj v vseh možnih konfiguracijah in se pri tem soočajo z najbolj zahtevnimi okolji ter zagotavljajo najvišjo raven zmogljivosti. Na podlagi tega strokovnega znanja in zvestemu sledenju filozofiji inovativnosti, modularnosti in strokovnosti smo na podlagi linije izdelkov SETITEC, ki združuje potencial električne tehnologije in strokovno znanje na področju vrtanja, razvili električno linijo izdelkov éVo in tako še dodatno izboljšali postopek vrtanja. Najnovejša linija lahkih večfunkcijskih končnih enot SETITEC je še vedno med najinovativnejšimi, kar bo pospešilo preobrazbo robotskih rešitev za montažne procese v letalski in vesoljski industriji.

Interaktivni katalog

Bodite pozorni na spodnjo nalepko v našem splošnem katalogu in zaženite orodje za obogateno resničnost v mobilni aplikaciji Desoutter Assistant, če si želite ogledati:

  • 3D modele polne velikosti
  • Slike uporabe
  • Videoposnetki
  • Uporabniške priročnike
  • Nadomestne dele
  • ...

Prenesite novi splošni katalog!

Cart

Your basket

Item removed. Undo