Oglasna deska za prosta delovna mesta: iščemo sodelavce

Oglasna deska za prosta delovna mesta družbe Desoutter Industrial Tools


Pridružite se ekipi družbe Desoutter Industrial Tools, ki deluje po vsem svetu. Oglasno desko za prosta delovna mesta redno posodabljamo, tako da se lahko prijavite neposredno prek našega spletnega mesta.

Preglejte naše zaposlitvene ponudbe

Zakaj Desoutter?

Ker ste predani iskanju prave poti naprej. Ker ste vedno pripravljeni stopiti še korak dlje. Ker želite konkretno prispevati k uspehu naših strank. Tako kot mi.

Raznolikost: družba Desoutter je talilni lonec, ki združuje ljudi s širokim naborom strokovnih področij, ki izvirajo iz različnih družbenih in kulturnih okolij ter skupaj tvorijo edinstveno ekipo.

Kultura: naša kultura temelji na dosežkih in vrednotah kot so vizija, predanost, odličnost in strokovno znanje. Vse naše zaposlene žene želja, da bi pomagali našim strankam.

Inovacije: te so zapisane v genetskem zapisu vsakega našega izdelka, procesa in sistema. Zagotavljajo nam ključno prednosti, razvijajo pa jih ljudje, kot ste vi.

Koga iščemo

Čeprav je naša delovna sila zelo raznovrstna, boste spoznali, da imamo vsi eno skupno lastnost: željo, da presežemo svoje omejitve. Naj gre za reševanje izziva, ki nam ga postavi stranka, ali razvoj novega orodja, je obstoječe stanje naše izhodišče in ne cilj.

Vedno iščemo nadarjene strokovnjake in diplomante, ki želijo našim strankam pomagati postati najboljši v svoji panogi. Če želimo doseči svoje cilje, moramo zaposlenim omogočiti medsebojno sodelovanje in sodelovanje z našimi strankami. Z združevanjem vaših sposobnosti in izkušenj z znanjem in izkušnjami vaših kolegov boste kot ekipa dosegli več, kot bi lahko sami.

Ne glede na to, ali ste izkušen strokovnjak, študent ali svež diplomant, boste pri družbi Desoutter našli priložnosti, kakršnih ne boste našli drugje.

Seznanite se z različnimi kariernimi priložnostmi, ki jih nudi družba Desoutter:

Raziskave in razvoj: načrtujte in razvijajte rešitve za prihodnost s predvidevanjem razvoja trga in potreb v praksi.

Prodaja in trženje: pomagajte nam utrditi naš položaj povsod po svetu.

Človeški viri: razvijajte in izvajajte politike, programe in procese, ki bodo našim zaposlenim pomagali delati najbolje in v najboljših pogojih.

Vodenje projektov: zagotovite nemoten potek projektov in ukrepov v sodelovanju s sodelavci z namenom izpolnjevanja strankinih ciljev.

Praksa in usposabljanje

Vsako leto študentom nudimo omejeno število mest kot priložnost za pridobivanje izkušenj in učenje od najboljših strokovnjakov na svojem področju. To je odlična priložnost za pridobivanje dragocenih izkušenj in spoznavanje družbe Desoutter kot morebitne priložnosti za zaposlitev.

V okviru naših programov prakse in usposabljanja boste prišli v stik z bogatimi izkušnjami in znanjem našega strokovnega osebja. To vam bo dodelilo pomembne in zanimive naloge, prek katerih boste razširili znanje, ki ste ga pridobili v šoli.

Hkrati vam nudijo edinstveno priložnost za pridobivanje izkušenj z delom pri enem najuspešnejših proizvajalcev orodja na svetu. Tako se lahko seznanite z delom v ekipi in dobite priložnost sodelovanja v dejanskih projektih, ki so pomembni za naše stranke. Delali boste pod mentorstvom vodje oddelka, ki vam bo podajal dragocene povratne informacije in ocene.

Programi prakse in usposabljanja so vodeni na ravni lokalne poslovne enote, vanje pa se lahko vključijo univerzitetni študenti, študenti tehniških visokih šol in učenci iz poklicnih šol.

Niste našli ustreznega prostega delovnega mesta? Uporabi s pomočjo aplikacije Spontaneous Application

Credit Controller

Postanite naš novi Credit Controller v Congleton (UK - United Kingdom)!

Cart

Vaš nakupovalni voziček

Izdelek je odstranjen. Razveljavi