CONNECT is a platform which manages all items, actions and information related to your assembly line activities. Boost your flexibility, uptime and productivity

Industrial Smart Hub Connect by Desoutter, Industry 4.0 Solution


CONNECT is a platform which manages all items, actions and information related to your assembly line activities. Boost your flexibility, uptime and productivity

CONNECT je platforma, ki upravlja vse elemente, opravila in podatke v zvezi z aktivnostmi vaše proizvodne linije z namenom pospeševanja vaše preobrazbe prek povečanja vaše prilagodljivosti, podaljšanja vašega obratovalnega časa ter povečanja produktivnosti.

Naprava CONNECT zagotavlja rešitev za več orodij hkrati: v napravi CONNECT morate samo aktivirati zatezno enoto posameznega orodja. Zatezna enota je ekosistem enega brezžičnega orodja ter vseh elementov, opravil in podatkov v zvezi z njim.

Izbirate lahko med dvema različicama naprave CONNECT:

CONNECT_X CONNECT_W Desoutter Industry 4.0

CONNECT-W, ki ima vgrajeno brezžično dostopno točko in lahko aktivira do 10 zateznih enot, kar pomeni, da je lahko priključenih in v uporabi do 10 brezžičnih orodij.

CONNECT-X, ki potrebuje zunanjo brezžično dostopno točko in lahko aktivira do 20 zateznih enot, kar pomeni, da je lahko priključenih in v uporabi do 20 brezžičnih orodij.

Poleg tega naprava CONNECT ponuja enotočkovno povezavo za komunikacijo med tovarniškim omrežjem in največ 20 brezžičnimi orodji, kar znižuje stroške lastništva in poenostavlja namestitve za lažje vzpostavljanje ravnovesja linije.

Celotna družina orodij Desoutter Wi-Fi je združljiva z izdelki Industrial Smart Hubter tudi z vsemi novimi orodji v razvoju.

Poleg tega pripomočki za preverjanje in odpravljanje napak, vključno s signalnimi lučmi, pladnji, upravljalnimi tipkami ter oddaljenimi uporabniškimi vmesniki, pripomorejo k zagotavljanju 100-odstotne zanesljivosti pri nadzoru postopka.

CONNECT Desoutter Industry 4.0

Connect (2)

Spoznajte vse izdelke Connect družbe Desoutter Industrial Tools. Spoznajte celotni program izdelkov Connect družbe Desoutter Industrial Tools in se obrnite na nas za ponudbo ali predstavitev.

Sličica Številka dela Model Vrata USB Električno napajanje (115 V/230 V)
Connect Connect X 6159327220 Connect X 3 Enofazno
Connect Connect W 6159327230 Connect W 3 Enofazno
Cart

Vaš nakupovalni voziček

Izdelek je odstranjen. Razveljavi