Nova generacija analizatorjev Delta je kompaktna in prenosna rešitev za preverjanje delovanja vseh vrst proizvodnih orodij, saj tehta le 500 g.<br/>Skupaj s standardnimi pretvorniki Desoutter DRT ali DST omogoča umerjanje pulznih orodij, električnih vijačnikov za matice in momentnih ključev. Na voljo so trije modeli: samo za merjenje navora (DELTA 1D), za merjenje navora in kota (Delta 6D) in s funkcijo preverjanja jalovega navora s ključem DWTA (Delta 7D).<br/>

Data collectors


Nova generacija analizatorjev Delta je kompaktna in prenosna rešitev za preverjanje delovanja vseh vrst proizvodnih orodij, saj tehta le 500 g.
Skupaj s standardnimi pretvorniki Desoutter DRT ali DST omogoča umerjanje pulznih orodij, električnih vijačnikov za matice in momentnih ključev. Na voljo so trije modeli: samo za merjenje navora (DELTA 1D), za merjenje navora in kota (Delta 6D) in s funkcijo preverjanja jalovega navora s ključem DWTA (Delta 7D).

Data collectors (3)

Spoznajte vse izdelke Data collectors družbe Desoutter Industrial Tools. Spoznajte celotni program izdelkov Data collectors družbe Desoutter Industrial Tools in se obrnite na nas za ponudbo ali predstavitev.

Sličica Part number Model Tool category
Data collectors DELTA 1D 6159351010 DELTA 1D DELTA Measuring units
Data collectors DELTA 6D 6159351020 DELTA 6D DELTA Measuring units
Data collectors DELTA 7D 6159351470 DELTA 7D DELTA Measuring units