Nova generacija analizatorjev Delta je kompaktna in prenosna rešitev za preverjanje delovanja vseh vrst proizvodnih orodij, saj tehta le 500 g.<br/>Skupaj s standardnimi pretvorniki Desoutter DRT ali DST omogoča umerjanje pulznih orodij, električnih vijačnikov za matice in momentnih ključev. Na voljo so trije modeli: samo za merjenje navora (DELTA 1D), za merjenje navora in kota (Delta 6D) in s funkcijo preverjanja jalovega navora s ključem DWTA (Delta 7D).<br/>

Zbiralci podatkov


Nova generacija analizatorjev Delta je kompaktna in prenosna rešitev za preverjanje delovanja vseh vrst proizvodnih orodij, saj tehta le 500 g.
Skupaj s standardnimi pretvorniki Desoutter DRT ali DST omogoča umerjanje pulznih orodij, električnih vijačnikov za matice in momentnih ključev. Na voljo so trije modeli: samo za merjenje navora (DELTA 1D), za merjenje navora in kota (Delta 6D) in s funkcijo preverjanja jalovega navora s ključem DWTA (Delta 7D).

Zbiralci podatkov (3)

Spoznajte vse izdelke Zbiralci podatkov družbe Desoutter Industrial Tools. Spoznajte celotni program izdelkov Zbiralci podatkov družbe Desoutter Industrial Tools in se obrnite na nas za ponudbo ali predstavitev.

Sličica Številka dela Model Kategorija orodja
6159351010 DELTA 1D Merilne enote DELTA
6159351020 DELTA 6D Merilne enote DELTA
6159351470 DELTA 7D Merilne enote DELTA
Prejmite svoj načrt Industrije 4.0! Prejmite svoj načrt Industrije 4.0!