Every product is unique and every situation is too. That's why Desoutter Industrial tools provides you with customized solutions. The systems are developed at our Application Centers in Europe, America and Asia.

Get a Customized Solution for your Industry


Mnogi proizvajalci po svetu pri družbi Desoutter naročajo po meri prilagojene navorne in privijalne sisteme orodij za svoje postopke sestavljanja, zagotavljanja kakovosti in izpolnjevanje standardov odpravljanja napak. Sisteme razvijamo v aplikativnih središčih v Evropi, Ameriki in Aziji.

STANDARDIZACIJA V SLUŽBI PRILAGAJANJA PO MERI

Ne trdimo, da z vsako rešitvijo znova izumimo kolo. Naše po meri prilagojene rešitve uporabljajo standardne gradnike, ki jih naši strokovnjaki sestavljajo na preverjen način in brez zamud.

Naši gradniki so standardni. Ker imajo naše stranke vedno specifične potrebe, vsak dan znova ustvarjamo gradnike.

Gradnike sestavljamo na standardne načine. Vendar pa se potrebe razlikujejo, zato iz tedna v teden razvijamo nove načine.

Na ta način delujejo naša aplikativna in integracijska središča. To naše ekipe po vsem svetu spodbuja pri prizadevanju za standardizacijo, saj sami ustvarjajo svoje standarde ter jih razvijajo in nadgrajujejo, da se vam lažje prilagajamo. Vedno lahko ponudijo rešitve pravočasno in skladno z vašimi tehničnimi zahtevami, ker imajo na zalogi vrsto standardiziranih gradnikov.
Naša aplikativna in integracijska središča delujejo po načelu zagotavljanja popolnoma preverjenih, strankam prilagojenih rešitev, ki jih je mogoče hitro umestiti v proizvodnjo.

PRISOTNOST PO VSEM SVETU

Prilagajanje strankam je veliko učinkovitejše, če se lahko tesno povežemo z vami. Zato imamo integracijska središča po vsem svetu in ta bližina nam omogoča boljše sodelovanje z vami – z vašim tempom in neposredno.

Globalni partner z lokalno podporo

To so kompetenčni centri, ki tvorijo mrežo, v kateri delujejo izkušeni strokovnjaki. Vsako rešitev, ki jo razvijemo v Nemčiji, lahko nemudoma unovčimo v brazilskem integracijskem središču ali obratno. Vsaka veščina, ki jo razvijemo v Severni Ameriki, nam koristi tudi na Kitajskem.

Takšno povezovanje znanja in izkušenj nam omogoča, da našim strankam zagotavljamo najboljše rešitve.

TEMELJNE SO EKIPE

Namesto da bi delo potekalo v skupinah, ki so razpršene po vsem svetu, vsako po meri prilagojeno rešitev razvija navidezna, elektronsko povezana skupina. Za vaš projekt bo odgovorna skupina strokovnjakov, ki so najprimernejši zanj.

Raznolik nabor strokovnega znanja in sposobnosti za vaš projekt

V vsakem projektu morajo sodelovati strokovnjaki z različnimi sposobnostmi: vodje projektov, inženirji avtomatizacije in strojni inženirji.

Vendar pa ekipe ni mogoče sestaviti izključno z združevanjem vseh potrebnih sposobnosti. Zato pri družbi Desoutter članov ekipe za posamezen projekt ne izbiramo samo na podlagi njihovih sposobnosti, temveč se osredotočamo tudi na to, kako bodo lahko v vašem projektu optimalno izkoristili svoje strokovno znanje in izkušnje.

Vam prilagojena ekipa z rešitvijo po vaši meri

Letalska, avtomobilska industrija, proizvodnja terenskih vozil ipd. so različne panoge, ki zahtevajo različne kompetence.

 družbe Desoutter je vedno to, da poskrbi za to, da boste sodelovali s strokovnjaki, katerih sposobnosti se ujemajo z vašim področjem dela. Tako vam vsakič zagotovimo najustreznejšo ekipo.

Ne zagotovimo vam samo ekipe, temveč pravo ekipo za vas.

To pomeni, da so strokovnjaki temelj vsake uspešne, po meri po meri prilagojene rešitve, ki jo načrtuje družba Desoutter, saj ekipo vedno sestavljajo pravi ljudje s pravimi orodji.

Cart

Vaš nakupovalni voziček

Izdelek je odstranjen. Razveljavi